våran nya blogg är.... ;)))

drugs!
:D:D::D:DDmödackcz  ,.zs m sm.c ms.

så ere

yes nu ere så att någon cp unge har lagt in virus på vår blogg, så vi kan inte göra mycket, men tare lugnt vi ska fixa och trixa lite, sedan kommer vi tillbaka hålll ut!

tomorrow

Imorgon ska jag sova i den nya lägenheten! kommer dock bara ha en Tv och en madrass, men men!
jag kommer nog ha en massa kul ändå, hah. ska nog ladda ner lite filmer nu så jag har tills imorgon :)

taggade?

Dh är ju ikväll! är ni lika taggade som mig? hihi. Det är verkligen min favoritserie! LOVELOVELOVE

hörde jag löning?

Så jag fick alltså med mig hem
En kofta, ett par svarta jeans, två linnen med glittrande text, samt hårnålar och lite toffsar. Sedan han jag inte kika med eftersom jag skulle få skjuts hem, vilket kanske var tur.. hehe ;)

så är det

Hej på er allesammans, sitter kvar i skolan, fast jag "slutade" för ca två timmar sedan, bara för att jag är sådan plugghäst, thihi.

Nu tänkte ja kila till nackaforum och shoppa en massa eftersom min efterlängtade blogglön hoppat in på kontot, sho alla katter!



bra

jaha, då försov jag mig! missar iof bara historian men anyway så tror jag att jag satte klockan att jag skulle gå upp klockan åtta och inte 6. ja ibland så blir jag lite dålig på det där med klockan!
händer dock inte så ofta som tur är!

världens sötaste

Gud vad jag saknar denna lille gulleplutt, hon är ju bara för söt, lycko Wakman..
själv får jag vänta till jag själv får en bebis, lär ioförsig inte dröjja länge! ;)

till mette

du ska ringa SIMON SÅ FORT DU KOMMER HEM!

ut och powergå

ska slänga på mig hörlurarna och ta med mig gaston ut på en promenix, eftersom jag är lite speciell så måste jag gå i takt till musiken jag lyssnar på (haha). Så jag sätter igång Hardstyle och då går det riktigt snabbt må jag säga.

SV:

Anonym om Tv tittande:

flyttar du ihop med nicklas?

 

SV: Ja :)

fullt normala är vi också


just nu ego bilder.

fyfan, mår verkligen som man förtjänar idag kan man ju säga, skulle lyssnat på syrran och stannat hemma igår, så jävla bakis.. aija ska strax kila iväg till jobbet, vi hörs sen

hur sjukt?

jag satt och kollade på tv4 filmen, som ikväll är "the reader" verkar förövrigt rätt bra..
men iallafall så kommer nyheterna upp och dem berättar hur en liten flicka idag hade vart på en kyrkogård, och hängt över en gravsten, och så hade stenen ramlat och flickan dog.. det är helt sjukt, och helt fruktansvärt..



snabbis

fattar inte varför den vart så jätte konstig :S, aija här har ni, hoppas de duger!

<3

Åh, jag kom på att jag missat visa er denna underbara visa, jag är hopplöst förälskad i min älskade justin..

äntligen söndagsmys

Sådär hörni, nu har jag kommit hem från jobbet och jag tänkte precis hyra en film med lillsyrran, käka lite ostbågar.. ska bara prata klart med Simon min lille solstråle som precis flyttat till Norge först, puss och hej!

Tv tittande

Nu är jag i lägenheten och fixar lite grejer. Vilar lite nu framför tvn efter allt bärande. TVn är det ända vi har i vardagsrummet just nu, heh.
//wakman


hej då

Hej på er, ja som sagt ska jag alldeles strax dra mig mot jobbet -.- suger! Men ah, vi hörs sen!

skrillan


mette=jobb. Amanda=söndagsmys

Godmorgon! Vi är uppe ganska tidigt idag för att mette ska jobba. SYND! Själv ska jag träffa Nicklas och bara ha det mys hela dagen/kvällen :)
riktigt dålig bild på mina festnaglar! mu

myskväll

Igår var vi ju som sagt ute så ikväll stannar vi hemma hos Mette och ska kika film, äta massa fett och bara mysa! skönt va?

hahaha,

så här ser en mojito ut när man beställer en i Alanya. haha fulaste jag sett men den godaste jag druckit.


tack men...

Anonym om HJÄLP MIG NU DÅ:
En dildo du kan göra upp i röven.

SV: Men jag ska ju köpa något jag kan ge till min pojkvän och inte till mig själv..:/ Plus att svaret är att jag redan har en, och skulle kännas konstigt att använda i nr 2 eller i huvudtaget eftersom jag redan har en pojkvän.
Xoxo

fest

Sådär ja, då var det dags för mig att börja rulla in mot staden för att möta upp favoriterna, Wakman & Molly för en vild natt, hörs sen!

för er som kanske missat!




damjävel sade han

sitter framför brasan med en kopp välling och väntar på mat, mysigt huh? (; Längar så otroligt efter imorgon då det är ParteY! ska träffa mina väninnor Mette och Mollsan! länge sen jag träffade mollsan nu ju..


-.-

Hej på er, kände mig bara tvungen att hoppa in och säga hej, eftersom jag direkt när jag slutar måste åka till jobbet.. -.- så kommer jag inte ha tid att blogga förns sent ikväll, men tjoho, jag lever hoppas ni inte är allt för besvikna på mig ;)



Nails

// wakman


morning..

nu behöver jag helg, vaknade imorse och tänkte "gud så skönt med helg, ska ligga här hela dagen!" men nej.. Mamma kommer in 2 minuter senare och förstör allting genom att säga det där irriterande ordet "godmorgon"
gud. ge mig helg.

sådeså

 

Det är bara en kalori i en burk coca coola Zero, vilket betyder att jag som kvinna, som ska få i mig ca 1500 kalerier om dagen, skulle kunna dricka 1500 stycken om dagen, wuuhuuuuuuu!!!!!


hjärta

åh vad hemskt! läste nyss att det är en tjej som heter Sofia som är spårlöst försvunnen, kan ni förstå hur alla nära och kära känner sig? fy! kan inte föreställa mig! Läs artikeln på aftonbladet, klicka HÄÄÄÄÄÄR!

hm..

Om jag skaffade hund skulle jag antingen ha adopterat en fransk bulldog, en vanlig bulldog, amstaff eller en rysk vakthund.
Fransk bulldog.
vanliga bullisar!!!
amstaff!
och till sist ryska vakthunden som ska vara min livvakt!
liten vovve va?

HJÄLP MIG NU DÅ

surfar runt på internet efter någon bra present till Nicklas som fyller år om precis 2 veckor!
vad tycker ni jag borde ge han? ni som har pojkvänner, vad brukar ni köpa?
kisses !
<3

eey

hellu! kom precis hem, ska fixa lite välling och ta fram naturgodiset :) Hur gott..?

 


tack söta du

 

Ni är ju bara för söta allesammans, jag tackar och bockar..

 

e om sovmorgon:

orka att du tar kort på dig själv heeeeeela tiden.. så fin är du inte.


 


För-all-tid

Min stora kärlek!
/ wakman


Lägenheten

Sådär ja! Då var skolan avklarad för idag:) nu ska vi åka och köpa en diskmaskin( can't wait... ) sedan åker vi mot lägenheten för att droppa den där. Kan tänka mig att vi kan "flytta" in om sådär 2-3 veckor! Gash vad kul det ska bli!!
//wakman


sovmorgon

Hej på er! Idag har jag äntligen haft lite sovmorgon, hur skönt som hälst, men nu är det alldeles strax dags för mig att springa upp mot bussen, men jag kände att jag var tvungen att säga godmorgon till er först, (och ta lite bilder på mig själv)









nuså

 

och vi har tyvär ingen vinnare av denna tävling, Jennie var dock inte långt ifrån, men inte riktigt rätt tyvär, så hon får bara en liten lätt länkning sådär! är ni redo för svaret?



detta hamnar under kategorin, onödig information är kul, Ville bara att ni skulle ha koll på de


JÄVLAR

säger bara shit och bacon, satt precis på lite bloggspaning, och hamnade på "denna blogg", och hittade detta
Jag kan lovar er att ni aldrig kommer att kunna lista ut vem det är, därför gör jag det lite till en tävling, den som kan lista ut vem det är på bilden ovan, får en länkning, har man ingen blogg får man en kyss av vardera, Mette samt Wakman! :)




uttråkad


herre gud, vet inte vart jag ska ta vägen riktigt..


Blir alldeles svimfärdig när jag tänker på hur jävla mycket plugg jag har att ta hans om just nu, fyfan säger jag bara, fyfan!



världens finaste nagellack!

kolla vilket underbart & sexigt nagellack vi har fått in till skolan! var bara tvungen att testa det :)

så ligger det till, precis på pricken

ååååh, jag är inte ett dugg taggad, förstår inte varför jag brukar alltid vara full med energi när det gäller innebandy träning, men just nu ligger jag i soffan som en död firre.. helt sjukt,

 

 


detta kommer att bli en väldigt fin rubrik tror jag



.


hejsan hoppsan fallerallera

Sitter och skypar lite med Wakman just nu, och ska alldeles strax började göra mig iordning för att kila iväg på träning.. Sjukt seg dock, men jag hoppas jag piggnar till, tills träningen börjar..

!!!!

Vill du ha många flera besökare på din blogg? Bli medelm på världens bästa sida som heter Bloggtrafik!
hur bra som helst! våra läsare bara flyger in!

frukost 15:09

lite frukost såhär vid 3 är ju inte fel. bättre sent än aldrig

14:53


13:50

Ni ville ju se lite bilder på våra rum, så här har ni mitt :)

bra köp

Kolla vilket bra köp jag gjorde igår på sats! skit bra att ha med sig till träningen :)


new

Kolla vad jag fick av mamma igår! :)

ledig !

sköönt att vara ledig idag! :) ska faktiskt inte göra ett skit! kanske träna dock.

så jävla trött!

Är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, det tar verkligen kol på mig att behöva gå upp så här j*vla tidigt...

Känner inte att dessa bilder är några riktiga "outfit" bilder, så dem hamnar nog inte under den kategorin.. men så här ser jag ut iallafalll,

visste ni att..

kamomilte är bra för blondiner? :D det gör håret glansigt!

träning, sola och välling på det!

kom precis hem efter 2 timmars tränning, 20 minuters solning! känner mig både brun och riktigt duktig! brände arslet dock...

hej då

Sådär, nu har jag kommit hem från skolan precis, och börjar jobba om bara en timme, så tänkte ta en snabbis i solariet innan jag går, och efter de får vi se lite vad jag hinner med, puss så länge!


.








åh, jag hittade just denna låt, och herregud vilka flaschbacks jag fick! haha, vet inte hur många gånger jag hade denna låt på min playahead profil.. kommer ni ihåg hemsidan "tobbeno1" haha var inne där idag, :) väcker verkligen minnen.....


till er




http://fasty.devote.se

Yes, hon får dagens blogg utav mig. Kanske inte jordens roligaste, spralligaste.. Men både hon och hennes bilder är verkligen skitsnygga. Själv gillar jag lite mer färg, och posetivitet i mina bilder, men de syns att hon lägger ner tid, och det gillar jag! :)


stressad

måste springa mot pendeln nu! hörs sen!

middagen på Mongolia

hade tydligen lite bilder från i fredags när vi käkade på mongolia också! :)

ska snart hoppa in i en dusch och gå och lägga mig.. upp tidigt imorgon :(

 


lördag!

vill tacka för en skit rolig kväll i lördags! här kommer lite bilder :)

hem ljuva hem

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet, käkat, duschat och satt mig ner för att slappna av en liten stund innan det är dags att gå och lägga sig, klockan ringer 05:45 imorgon, wiie!

Fest!

Nu kör vi då Fanny! // wakman


mumms

Eftersom jag jobbar hela dagen imorgon också tänkte jag faktiskt om en liten stund kila upp till ica, och köpa en massa onyttigheter till kvällen, och bara spendera detta framför en bra film ikväll.. värmde upp min myskväll med detta!

bio

Hade verkligen en supermysig kväll igår, och det tackar jag käre Alicia för, måste göras om!
Filmen var dessutom jätte bra, kan dock inte rekomendera den eftersom jag inte kommer ihåg vad den hette haha, men jag ska ta reda på det och lägga upp trailern, så fort jag får tid.. För ni måste se den!

Prutt

Hey! Sov hos Fanny inatt mysigt nog:) snart ska vi laga lite mat, sen får vi se vad vi hittar på ;)


same same but different


har inte åkt ännu, sitter och väntar på lite käk, tror dock inte maten kommer hinna bli färdig innan jag måste rusa iväg.. -.- jajja, här fick ni en liken facelook iallafall! ;)

mot staden

Ska strax börja rulla in mot staden, för hemligt ärende.. vilket jag säger bara för att få er nyfikna, egentligen ska jag bara in och mysa, kolla bio och ta det lugnt med min käre alicia.. mys outfitén är på! :)

home

Sådär, nu har jag precis kommit hem från skolan, eller jag stannade kvar en liten stund i nacka, kollade lite jackor, fikade osv.

btw, fy satan vad blek jag har blivit.. Vi som köpt nya solarierör, och jag är blekast på stan, pinsamt!

kladdkaka

sitter och väntar tills min kladdkaka är färdig! hällde i mig typ halva smeten så får se hur mycket kladdkaka det blev kvar.. haha. Men smeten ser riktigt god ut va? ;)


hon vinner!

 


11:13

hepp, ingen oboy hemma... det är bara att kubba till affären!


det rycktas om att ni vill se våra rum..

.. och det ska ni få göra! är faktiskt hos min pappa nu så när jag kommer hem till mitt riktiga hem så ska nu få se hur mitt rum ser ut :) det lovar jag!

godmorgon!

Hallå där! sovit gott? det har jag :) eftersom jag är ledig idag så ska jag mysa lite framför tvn med varm oboy :D sedan så är det dags för att göra sig iordning för att gå ut och äta. Mysigt va?

kisses


tudelu

Dags för mig att börja rulla mot skolan... hörs sen!

myspys

Sådär, nu har jag precis duschat och satt på mig mys kläderna för att bara mysa resten av kvällen.. underbart! Hörs imorgon, för nu kommer jag nog inte vara vaken länge till puss på er!

Om ni fick för er att bjuda mig på mat eller något..

..så är min favoriträtt oxfelé med kroketter, bea och en fet sallad!
köttet ska såklart vara BLODIGT. heh!

kvällsmackaN

har precis bäddat ner mig i sängen med en fet macka för att kolla på filmen "fighter". Rycktas om att sexiga channing tatum är med i filmen! lika mums som min macka..

visst?

träna & sola

då ska jag börja promenera mot sats! sen så ska jag sola! hörs sen korvar!
xoxo


new

handkräm & body splash

världens skönaste kofta!

träningsskor! tappade ju bort mina förra.. (?!)

glitter shorts!

jogging byxor!

bilder från eventet igår!

vi var ju som sagt på 27 våningen i kista Science Tower! plus att vi åkte sveriges snabbaste hiss, haha! man fick typ lock för öronen och började må lite illa :D lite senare framåt kvällen åkte vi ända upp till våning 30(?) själv var jag livrädd för att jag skulle blåsa iväg eftersom vi var högst upp på takvåningen.

Och till sist! allt detta plus lite mer fick jag i min goodiebag!


I löv autumn

har köpt en ny höstjacka! snygg va? jag är super nöjd :D


såere

Ella om åååh..:
vart finns jackan längst till vänster att köpa?
Jackan finns, i flera olika modeller och storlekar i de olika butikerna inne i sturegallerian, farligt att få in där, ingen som kommit ut utan att köpa någe, och mint 3000 kr fattigare.. ;)

you r my world


saknar

ja... behöver jag säga någe mer, saknar det så otroligt mycket........

14:43

hej på er! sitter på stylisttimmen nu och går igenom ögonformer och lite skuggor :) hur kul som helst! efter skolan ska jag åka till daddy och senare mot kvällen ska jag röra på fläsket på SATS. Måste visa er min feta goodiebag jag fick på eventet igår också! det får jag inte glömma!


Lars wallin collection 2011

i somras var jag på Lars Wallin collection och fotograferade lite, har satt in dom här bilderna på bloggen förut men då vart dom så små.. Lars wallin är lätt min favorit designer här i Sverige! skulle vilja ha hans bed collection carpe diem!



imorgon är det fredag

Vad ska ni hitta på imorgon då? själv ska jag ut och äta med mina vänner! Sushi/Thai/kina buffé! hur gott låter inte det? ;) sen kanske det blir av att vi går ut lite senare på kvällen, men vi får se.


en lektion bara. gick lite snabbt?


Min fiendes fiende är min vän...


we will forever back you up bro!


Plus awards sum2011


I miss you Thailand


school!

Sitter i skolan och har precis haft historia, kul.. Och som ni ser så har vi fått en bredare blogg (så vi kan få större bilder) och en mycket fin rubrik! TACK ELIN !!!!


.

Sådär, nu åker jag till skolan -.- hör av mig när jag kommer hem igen, slutar halv tidigt, har dock en jävla massa plugg att ta tag i..

åååh..

bara jag som känner att kylan är påväg.. vilket har fått mig att börja kolla efter vinterjacka, köpte en fjällräven förra året som jag var supernöjd med, men ni vet, men har ju jackan på sig dag in och dag ut.. man ( iallafall jag ) tröttnar lite. såååå nu har jag alltså börjat kolla mig omkring efter en ny, och ja.. det finns ju en och annan läckerbit där ute på marknaden

innebandy outfit

Sådär, nu börjar det bli dags för mig att kila iväg på träning.. och så här ser jag ut ikväll ;)

music

Tudelu, Wakman berättade här om dagen för mig om en music video som jag bara var tvungen att se, och ja.. jag har verkligen fastnat för den, både för den är så bra gjord, och hela handlingen gör mig tagen, vad tycker ni?

the camera is back

Här kommer lite bilder från kvällen då kameran gick sönder, som jag inte kunnat ladda upp eftersom kameran vart på lagning
Och sedan gick den antagligen sönder... :)

New

Har också köpt en pälsbollsmössa! Min är köpt på Jackie för cirka 700 eller 800 :-.. Kommer inte riktigt ihåg. Men jag älskar den!!
//wakman


Event

Fick stress till ett event som börjar klockan 4! Hade bara 45 minuter på mig tills bussen gick. Under dom 45 minuterna hann jag:
• duscha
• föna håret
• laga mat
• platta håret
• välja kläder
• byta om
• packa
Inte illa va?
Lägger upp lite bilder på hur jag ser ut osv:)


dagens

hej på er, precis gjort mig färdig för att åka iväg till skooolan, mamma åker och hämtar min kamera idag btw, som precis blivit klar, så från och med imorgon kommer det att börja fotas osv igen! :))) WIIE

Matchen

Yes, då sitter man på o'learys för att se på matchen! Har beställt in nachos med en massa olika dippsåser, mozzarellasticks osv:D
//wakman
Juste! Då har vi fått en lägenhet också ;)


kul

Tuuudelu, har lite beslutsångest, har såå mycket grejjer jag skulle behöva göra, men endå sitter jag bara och fotar mig själv... -.- haha, kom på någe ni vill att jag bloggar om så, jag har någonting att göra hehe!

frågor och svar

 

Anonym om som sagt:

Vart har du köpt den där kavajen? Den är skitsnygg!!





Tack så mycket, vad kul att du gillar den! :) Jag köpte min på Zara när jag var i Barcelona, men har hittat den även här i Sverige!



Just nu

Omg! Vart ska jag börja...
//wakman


07:13

Godmorgon! Sitter i skolan och gör absolut ingenting.. Ska snart åka med min mor till en lägenhetsvisning ;) spännande va? Men det är bara en liten etta :) men skit samma!


godnatt

ska sova nu, är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. detta var min sista sovmorgon dessutom på två veckor, vilket kommer svida som FAN..

frågor och svar

Ebba ([email protected]) om .:
Hejhej Mette & Wakman :D kan inte ni båda två visa er rum skulle gärna vilja se hur dom ser ut, hihi :)
Kram..
Hejsan Ebba! Vilken rolig fråga! Det kan vi absolut göra, håller dock på att fixa om mitt rum nu, och vet inte riktigt hur det kommer att se ut när det är klart, men jag kan lova att jag ska visa er! :D
mitt lär väll se ut såhär ungefär!

atja

hallåj! ville bara säga till er att jag inte kan blogga så mycket pga att jag inte har någon data :( Men imorgonbitti så kommer jag få den! Kan blogga lite från mobilen sålänge men det är ju inte lika kul dock! plus att det fungerar så sällan för mig.. haha.

den här goda ska jag hälla i mig nu ;) nyttigt var det ja..


.

"TÄNK OM Alla företag skulle tillverka kondomer.
GEVALIA kondomer: När du får oväntat besök. NOKIA kondomer: Connecting people. LÄTTA kondomer: När du bestämt dig. GB-GLASS kondomer: Jag o min Magnum. ALWAYS kondomer: En renare och torrare känsla. LÒREAL kondomer: Because you´re worth it. OLW kondomer:. Nu är det dax för fredags mys. TRISS kondomer: Plötsligt händer det. MARABOU kondomer: Lite mer mmmmm i livet. Mer: älska mer, Ica: Kompis pris
Dock skulle det bli svårt för Coca Cola med sin nya slogan: Life Begins here"


music

Sitter och lyssnar på "good feeling" med Flo Rida, och bara försöker piggna till.. tänkte om en liten stund hyra en film, och äta lite ostbågar! :)

ingen bloggning

Helt sjukt hur man kan vara så trött som jag är idag, haha! Fast jag är ledig imorgon så jag kan bara vara hemma och ta det lugnt hela dagen, UNDERBART!

bye bye bitches. see you later.


hallåååå

Godmorgon(?) har precis duschat och ska börja fixa mig. Jag och mamma ska till staden för att shoppa lite grejer åt mig såklart. Sen så åker jag och Nicklas och hälsa på hans pappa på ekerö(?) hehe, kommer inte ihåg vart han bodde.. blandar ihop ekerö, ingarö och lindinö HELA TIDEN!

den osminkade sanningen


jobb time

Hej på er allesammans, ska åka mot jobbet nu -.- efter det har jag match, och sedan ska vi in till staden och fira min mother.. Så vi lär inte höras på ett tag, puss så länge!

kvällens

Hej på er, har precis gjort mig färdig för att åka in mot staden, förvånad dock eftersom det är tjugo minuter kvar till vi ska åka och jag är klar (?!)

kvällens

Hej på er, har precis gjort mig färdig för att åka in mot staden, förvånad dock eftersom det är tjugo minuter kvar till vi ska åka och jag är klar (?!)

friday


hjälp

Ni måste hjälpa oss lite, berätta vad ni vill att vi skriver mer om.. Tappar lite insperation när ni slutat kommentera..

home sweet home

Hej på er, har precis kommit hem från skolan, och sitter och klurar på vad fan jag ska ha på mig ikväll.. men kommer ingen vart alls känner jag.. aija jag visar när jag kommit på någe (om jag kommer på)

school

sitter i skolan och har nog aldrig haft tråkigare, har dock bara en lektion till efter denna innan jag slutar, underbart! för efter det är den helg.. inte för att helg gör någon större skillnad för mig, som jobbar imorgon -.- men jag behöver iallafall inte gå upp 05:45 hehe!

btw, har ni någonsin provat googla er själv? jag älskar det.. hittar alltid en massa bilder på mig själv som jag knappt kommer ihåg.. som denna gamle outfiten, då jag till och med hade kort hår, vad tycker ni?




hehe

gick och la mig klockan kvart över 8 igår.. ;) så ni kanske kan förstå att jag inte kunde blogga pga av trötthet. Trodde jag skulle bli pigg av att gå och lägga mig, men var såklart tröttare än någonsin imorse! vaknade till och med när andra larmet hade satts igång, kanske klickade på snooze i sömnen som vanligt.

nytt

har precis vart och köpt nya solaierör till vårt solarium, för att det ska ge aningen mer effekt än vad det tidigare gjort.. wiiiiiiie!

partyparty

Nu ere fest, ja nu ere fest!... (snart)


home

Tudelusan i trusan, precis kommit hem från skolan, står och kokar lite ägg och ska strax höra av mig till wakisen hade jag tänkt! :)

godnatti



16:39


idag har jag funderat på en sak.. Ni har väl hört talesättet "du är vad du äter" men alltså jag kan nästa svära på att jag aldrig har ätit någon riktigt sexig maträtt i hela mitt liv.

Skolan

Sitter skolan och har skit tråkigt.... Ville bara att ni skulle veta det //Mette


school

time for school!

idagen

Ska börja åka mot skolan alldeles strax..

tråkiga nyheter

Har från olika håll hört att vår blogg fuckar upp pc datorer, känner ni igen er i detta, skulle vara underbart om ni talade om det, eftersom vi snabbt måste göra något åt det, vi förlorar som ni kanske förstår en hel del läsare på detta.. vi menar stackars dem som inte kommer in..


hemligt

Hur Mette kliar näsan, något vi trodde ni aldrig skulle få se :)

ohno

skolfoto imorgon, jävla bajs, och jag vet inte vad ja ska ha på mig.

Kära dagbok..

Är på väg hem nu, det sämsta med den här dagen är att jag missar desperata husfruar.. somnade i någon timme hos nicklas. Men det var det värt! Jag får gå in på kanal5play eller vad det heter och kolla imorgon:)


Sats

Hejhopp! Har precis tränat med ros här på SATS!:) länge sen jag tränade på gymmet:/
//wakman


ego

Sitter här hemma och tar det bara lugnt, precis fotat mig själv lite, får mig som tidigare sagt, alltid på så bra humör! :)

nyvaken

Hej på er, nu har jag precis vaknat, och tänkte med en gång hoppa ner i solariumet, annars kommer det inte bli av, och det börjar bli ganska dags att ta tag i de känner jag! :)


fu

Imorgon lovar jag er mycket uppdatering, nu ska jag dock sova, så idag blir det inget mer för mig hejdå!

snygga jaaa

Mina fina vänner ville inte riktig vara med i min och mettes blogg eftersom dom är rädda att få "stalkers" efter sig, förstår dom! Så jag var tvungen att redigera om dom LITE.









tack! :))

Petra om Ögonskuggor:
Och om man har en blandning mellan grå/blå/grön? :3

SV: Om du kollar riktigt noga på vilken färg som syns mest i dina ögon så hittar du nog någon bra passande ögonskugga! Om inte det så kanske du kan testa alla möjliga färger och se vilken som du tycker passar :)

känner igen mig...


16:08

Anonym om 13:20:
Du är så himla fin i plattat/rakt hår!
Hihi var bara tvungen att säga det! :)
Har du hårförlängning? :)
Fin blogg btw! :D

SV: tack,tack tack och TACK! jag har ingen hårförlängning, men skulle vilja ha eftersom jag inte har så tjockt hår. Om jag nu ska köpa löshår så skulle jag köpa från rapunzel!



glöm inte bort att



//wakman

Gud vad avis jag blir på kusinovitamino! Kolla vem hon har vart på möte med...


About helgen/ wakman

I lördags sov min kära Fanny hos mig, vi gick till affären och köpte (som vanligt) chips, dipp och choklad ;) sedan låg vi och kollade på film hela kvällen tills Molly ringde och frågade om vi ville med på party, men jag och Fanny kände att vi hellre stannar hemma:)


//wakman

Godmorgon! Sitter på tuben på väg till skolan. Känns sådär att börja gå upp såhär tidigt efter att man har fått sova ut hela helgen:(


secret

läggdags bre!

söndag

Har haft en asskön söndag med nära och kära, ätit god mat, och bara tagit det lugnt.. Precis som det ska vara!

Ögonskuggor

gick igenom lite färganalyser i skolan och kom in på vad man ska ha för färg på sin ögonskugga om man vill att sin ögonfärg ska "synas" mer. så här ser det ut:
Om man har blåa ögon- Orange, om man inte känner för att ha orange så kan man välja en mildare färg som terracotta (rostat)
Om man har gröna ögon kan man välja röd ögonskugga. mildare färg: rödbrun/rödgrå.
Rödbruna ögon- grön ögonskugga. mildare färg: grågrön.
gulbruna ögon- lila ögonskugga. Mildare färg: grålila.
bruna ögon utan dragning- blå. ögonskugga. mildare färg- gråblå.
Mörk/svartbruna- vit. mildare färg- alla ljusa färger.

13:20

godmorgon! Nicklas åkte nyss ifrån mig för att gå på match. Igår var vi ju som sagt på bio :D vi såg filmen "apornas planet", haha. Den var rätt så dålig faktiskt, oväntat.. nja ;)

Mobilblogg/ Mette

Är påväg till jobbet nu, jobbar aslångt pass idag så det lär ta ett tag innan jag hör av mig igen, ni får hålla tummarna för att Wakman har en massa roligheter att dela med sig av till er!


RSS 2.0