håller på att föra över lite bilder från Spain från min Iphone...

har ju lite bilder kvar på min iphone! tänk om jag inte hade haft den med mig?!?! då hade jag inte haft några bilder att lägga upp... fy, den tanken vill jag inte ens tänka på. Så var vänligen att inte klaga på dåliga bilder, för som sagt, Iphone bilderna blir inte så bra när man fotograferar på kvällen! tänk på det mina fina vänner.


OMG?!

Jag lyssnar på Marlyn Manson ibland? Om han skulle komma till Stockholm och uppträda skulle jag lätt gå!
ser jag ut som en sådan tjej? njaa.. den saken är osäker.

imorgon träffar jag pluttis!

imorgon så åker jag till min syster för att ge henne lite presenter i efterskott till henne från spanien (tänkte visa er vad jag köpte sen)
Nu är min plutta 2 år gammal!

pruttkamera

jo nu ska ni få höra på någon typiskt!
när jag och min mor var ute och shoppade i spanien så la jag kameran i en av shoppingpåsarna och sa till mamma "glöm inte att jag sätter kameran här i, så jag inte tror att jag tappat bort den sen när vi kommer hem"
Men då glömmer hon också bort det och kameran får ligga där och råkas kastas i soporna!
grymt va?
men som tur är var det inte min feta kamera.. för den lämnades hemma av misstag! !"#€%

back!

har ni saknat mig? för jag har saknat er enormt mycket! mitt internet har inte haft alla kakor i kakburken så jag har inte kommit in på juste blogg.se! alla andra sidor förutom blogg.se!
Men nu är jag on fire again.

födelsedagsmiddag

Hej på er, nu är vi hemma igen.. Förstår inte att jag kan vara så trött när jag liksom inte gjort någonting specielt ansträngande på hela dagen, förutom då gått upp klockan 8 för att sjunga och komma med frukost på sängen till Berth som fyller år, vilket egentligen inte var någon jätte ansträngning för mig som endå inte brukar sova så mycket längre.. :S konstigt..  Här kommer iallfall lite mysiga bilder från kvällens middag :))
Första som kom in var ju då såklart Champagne till oss alla, som dem bjöd på
Sedan kom maten, som fick bli deras grymt goda räkwok
och en massa bilder på mig och lillsyrran
Och sist men inte minst har ni mamma, och födelsedagsbarnet ;)

food

Hej på er, nu ska vi åka iväg för att käka lite lunch/middag och fira Berth, :)))) Hör av mig när jag kommer hem igen! ;)

here you are

fefefqwfwgwgerwgrgrew om only for you:
spåra denna ipn då puss hej
Datan som kommentaren kommer ifrån är i Handen i sverige, mer information vill ja inte ge ut om dig i bloggen, kan gå dåligt för dig.. med tanke på hur många läsare vi har.. ;)

finns inget bättre

Sitter här vid poolen, bloggar och facebookar lite, hur skönt som hälst!

vardagsHumor

Igår kunde jag som ni kanske märkte inte blogga på hela dagen, eftersom vi inte var hemma på hela dan..
Här har ni två lite små roliga bilder på lillsyrran som fick åka med Berth på motorcykeln, dit vi nu skulle ;)
Här har ni Thea, bakom Berth på motorcykeln
Och här har ni då Thea barkom Berth på motorcykeln såfort dem kom ut på motorvägen, haha jag dör! Kunde inte sluta skratta, hon kunde inte heller dra ner tröjan på hela vägen förns vi kom fram! ;)

vill aldrig här ifrån

Hej på er allesammans, idag fyller Berth som vi bor hos år, och därför har vi precis ätit en mysig frukost ute på balkongen.. :))

asnice

För att ni ska ana hur najs det är här, kan ni kolla på denna video som är inspelad här i barcelona där jag är! ;)

vi hörs

Tudelu, har precis gjort mig iordning för att åka iväg, ska bara käka lite innan vi åker, sedan är det dags,
taggataggatagga





tudelu

Ska göra mig iordning nu för att snart rulla in mot staden där vi ska shoppa och äta, svarar på frågorna senare, för nu har jag inte tid.. Bra för er, då har ni chans att komma på lite fler ;)

Chansen att få veta allt ni inte viste

Var har alla frågor tagit vägen?! Eftersom vädret inte är någe vidare och vi inte ska åka och shoppa förns senare så svarar jag mer än gärna på lite frågor just nu, så kom igen, så kör vi på lite frågestund!

asnajs

Hänger vid poolen och dricker favorit drycken Aqurius,  eftersom resten av gänget inte ville åka och shoppa förns ikväll.. Då skulle vi dock till något super ställe med en massa outlet och grejjer, snacka om att jag är taggad!



i like

Åh, jag måste bara berätta att jag tycker den här musik videon, är så otroligt häftig. Jag bara älskar den!

dag idag?

Tuuudeludelu, har precis vaknat, och vädret är tyvär inge vidare, vilket gör att det förhoppningsvis blir shopping som planerat, vore underbart!
Förlåt, vet hur tråkigt det är med svartvita bilder men är helt nyvaken och vart så ful jag bara kan bli när jag hade någon annan inställning än svartvit.. sry!





barcelona

Hej på er, idag har jag inte hunnit blogga alls eftersom vi har vart inne i stan/på stranden hela dagen, och bara haft det alldeles underbart.. Förstår dock egentligen inte alls varför vi legat på stranden när vi har världens läge här "hemma!" med pool, tennis, basket och allt man kan tänka sig, jajja, här kommer lite bilder jag fått från
dagen!
Här är en bild på kontoret där Berth jobbar (Berth är då han som vi bor hos här i Barcelona) Han jobbar förövrigt högst upp, helt sjukt, hur högt det är.. Inge vidare att vara höjdrädd där uppe så att säga.
Här är jag och världens bästa mamma, i väntan på att få åka "hem"
Här har ni lillasyrran, (tyvär inte världens sötaste, eftersom det som tidigare sagt är Wakman lillesyrra, men Thea är också helt okej, (ibland))
Här har vi, sist med absolut inte minst, mig äte lite glass
TUDELU SÅLÄNGE, så hörs vi när vi hörs!

ut i solen!

Strålande väder idag, och tänkte att jag alldeles strax skulle springa ut och lägga mig vid poolen! ;)
Vi hörs senare med andra osd! PUSS

new stuffs

fick med mig
1 partydress
1 Ny jacka &
ett par nya skor!

lost

Jag saknar dig like hell stumpan!

only for you

Vill bara tala om för er läsare att jag kan se IP adresserna på de som kommenterar, för er skull så ni inte gör bort er mer... ;)

tillbaka

Tudelu mina turtur duvor, lyckades övertala mamma och lillasyster att åka och shoppa en snabbis iallafall, och ska så fort kameran laddat klart visa er, vilka snygga grejjer jag fick med mig hem! :))))))

det hände mig.

hahahaha, ni kan ju bara föreställa er ut akward det kan bli när man sätter på en låt som man aldrig riktigt har tänkt efter vad dem egentligen sjunger i.. -.-

vi har det bäst

Ville bara lägga upp lite fina bilder för att visa hur mycket bättre jag har det än dig! :)
Börjar självklart med en bild där jag är närvarande ;)
Här har ni min supersöta lillasyster
Och här är världens bästa mamma,

så här badar vi i barcelona

Tudelu, nu har vi helt plötsligt strålande väder, så varken mamma eller syster verkar vilja åka och shoppa -.- Menmen vi har det grymt här också, så går ingen nöd på mig! ;) Juste bokade biljetter hem idag också, fanns dock inte förns nästa onsdag, vilket ioförsig inte gör mig ett dugg! ;)

happy moments

Hej på er, inte så jätte fint väder idag, vilket inte gör mig så mycket, som precis fått in lönen på kortet och tänkte åka till en av de större galleriorna som ligger här i närheten! Sitter nu i bikini och försöker få mamma att spela lite tennis med mig innan vi åker, men hon är så uppe i att hitta biljetter till oss hem.. dem verkar dock vara slut.. -.-

HAHAHAHAHHAAA

Kolla vilken skön bild jag fick på min lillasyster när hon "posar" i poolen, jag dör! Kolla fötterna liksom, fulaste jag någonsin sett!!

now you know

g om lunch:
vad är det du gör där???

Solar, badar och har semester! Har även spelat lite basket och tennis med mammsen och lillasyster! Kollar en hel del film, och har det bara toppen helt enkelt, utnyttjar min ledighet till 100%






lunch

Idag grillade vi kyckling klubbor, och gjorde en mummsig sallad, som vi avnjöt ute vid poolen. Jag har det så jävla bra! Ni kanske kan förlåta mig för min dåliga uppdatering men jag har så mycket annat att göra!

nu ut i solen

Hej på er, nu har jag precis vaknat och tänkte alldeles strax kika ut och kolla vädret! Kan bara tala om att det absolut inte går någon som hälst nöd på mig, helt underbart här nere!
Kolla bara in huset vi får bo i!

barcelona

Hej på er, kom på att jag inte hunnit tala om för er att jag är i barcelona, vet inte riktigt när jag kommer hem igen, men till skillnad från Wakman, funkar iallafall mitt internet ;) Tänkte springa ner till mammsen nu som lagar lite käk, hör av mig senare!

Vindö Krog

Var med pappsen och käkade lite middag igår kväll, på vad vi tycker är djurös absolut bästa krog!

tudelu

Sådär ja, nu åker jag på lite släkt kalas, vi hörs!

really?!

Nemo, från tv serien "kungen av tylösand" jobbar på sergels SF biograf..

mera bilder

Tudelu, åkte in till staden tillsammans med min lillasyster idag.. hon bjöd mig på både middag och bio, underbart tjej det där! När vi kom hem iallafall fick vi reda på att farfars nya bil, som han beställt från USA hade kommit, så vi kila över för att ta en liten åktur, vilket såg ut ungefär så här i korta drag.

ett motto att leva efter

- Lev varje dag, som om Justin väntade runt hörnet.

kom hem.

Jag saknar dig sjukt mycket nu Wakis, börjar bli dags att åka  hem igen.. Har verkligen insett nu när du vart borta ett par dagar, hur lycklig jag är att jag lärt känna dig "igen" du är bäst!

ego pic's

Hej på er, sitter just nu och fotar mig själv i väntan på att städerskan ska bli färdig så jag kan låsa huset och åka mot grisslinge där jag tillsammans med min lillasyster och en god vän till henne hade tänkt sola och bada oss lite såhär på min lediga dag!

fredag

Yes, så här ser jag ut just nu, ganska nyvaken, men det bjussar jag på! ;) Nu ska jag, min kära pappa och lillasyster gå upp till öns konditori för att käka lite frulle! :)) Hörs sen!

jag får inte nog.


did you know?!

Tuudelu, ingen har väll missar Rebecca Black, i guess, med låten "friday", för er som har då har missat den, klicka play på videon nedan..

Nu har Rebecca Black iallafall kommit ut med en ny "hit", lyssna och njut mina kära!

spain

sitter pa det dar ìnternetblabla igen.. trodde jag aldrig skulle komma hit igen eftersom vi nastan hade fixat internet i varan lagenhet. MEN NEHE! sa nu sitter jag har med 50 minuters internet framfor mig, men kommer nog ga snart pga av att det luktar svett har inne! och att ALLT pa datan star pa Spanska. jippi.
Nu ska vi ga ut och ata! orkar inte sitta har..
vi hors! pusseeer!
miss u Mette <3




work!°WQkfnwä"#:%€&%/&€%€#"!°"

Det verkligen ÖSregnar här.. världelöst, mer världelöst, eftersom jag strax ska kila mot jobbet.. slutar inte förns nio ikväll heller.. jajja, vi hörs då helt enkelt, nu måste jag dra om jag ska hinna få i mig någonting.. PUSS

fiske pic's

Tudelu, kom precis hem från bullandö, där jag har vart och fiskat med, lite små mysigt folk!

see you

Hej på er, kom precis hem från jobbet, och ska hoppa in i duschen för att alldeles strax vända och åka tillbaka mot "den sidan av värmdö" igen.. -.- Där jag ska möta upp Alicia och en vän till henne, ni får ha det så bra så länge, så hör jag av mig så fort jag kommer hem,

sistah

Hej på er och förlåt så jätte mycket för dålig uppdatering, ledsen men det kommer nog suga lite fram tills veckan då jag äntligen är ledig. Ni vet jag jobbar en massa och Wakman har dragit till Spanien, vilket suger, och som dessutom kommer leda till försämrad bloggning, hoppas ni överlever.. Eller de får ni lov att göra helt enkelt.
Bild på mig, och världens näst bästa lillasyster, kan erkänna att Donna, är världens bästa! (Wakmans lillsyrra)  :)

spain

mitt internet fungerar inte sa nu sitter jag i nagot internetcafe`.. sa jag kommer inte blogga mer pa tva veckor!
ha-ha

"·$%&/()=

ta mig till drömmarnas land

Hej på er, vart en sjukt lång dag, och nu ska jag äntligen få sova vilket ska bli underbart, kan (om jag fick några bilder från dagen) ladda upp dem imorgon, för nu vet jag, om jag ska vara ärlig, inte ens vart kameran är -.- Hörs imorgon bitti I promise!

spaaaain

yes, då var det dags att börja åka mot Arlanda! var nu så snälla mot mette medan jag är borta! ;)
puss på er.

sandhamn

Här kommer lite bilder från Sandhamn, där vi var i förrgår och hade lite små kul! :)

23:22

tjena mitt bena! Nu har Mette precis slutat jobba, skönt för henne!
hoppas hon slänger in lite bilder från igår när vi var på Sandhamn ;) ni får tjata på henne om hon inte gör det eftersom jag åker till spanien imorgon och kan inte tjata så mycket.
så nu tänkte jag sätta igång och packa lite!
puss på er.

Grattis Donna 2 år <3

Donna har precis sminkat sig!
söt pappa.

sorry

men vi är heelt döda! hör av mig om en halv timme...

ajjjaa

nu åker vi på pokerrun! så vi hörs nog imorgon! ha det grymt så länge.
kisses
BRÅTTOOOOM

godmorgon gullisar!

sovit gott? det har iallafall jag! imorse så gick jag och mette upp klockan 7(?) för att gratta Thea som fyller 15 idag! ETT RIKTIGT STORT GRATTIS!!!!!


bara för att

Kolla vilken fin bild jag hittade på Wakman, i köket hemma hos hennes moder, i love it!

new,

Idag fick jag med en massa praktiskt skit hem, inte så mycket mer, som bland annat en liten ring, lite slit och släng trosor, ett par slit och släng jeans och ett par vanliga solbrillor. :))  enjoy wathing!

grillmys

Tudelu, tänkte ladda upp lite myspys bilder från kvällens middag, och för er som bad om lite bilder på mitt hem kan ju kolla lite extra noga!
(låter bilderna tala lite för sig själva så får ni tolka dem precis hur ni vill, kul va! )
Hur brukar en middag hemma hos er se ut, berätta lite :)

home

Sådär nu är vi hemma igen från nacka, var supermysigt, vi käka lite sushi, shoppa och hade det bara allmänt supermysigt.. Tänkte strax lägga upp lite bilder på de nya, show you in a minute, håll ut!

vill jag tillbaka tror ni?


ville bara säga att ni är bäst.


?

för två nätter sen så drömde jag om ett hus i Stavsnäs som heter susegårda(?) alla säger att det är känt som ett spökhus bara för att det är gammalt och ser läskigt ut. Men iallafall så drömde jag att jag,Mette,Molly och några andra gick till det där huset för att förstöra det av någon anledning, så vi välte hela huset! Och då flyger det ut en massa spöken från huset och tar min systemkamera som jag hade runt halsen. Jag började gråta och springer efter spökerna som flyger tillbaka till huset. Då tar dom mig och sätter mig på en sten tillsammans med dom andra och ritar en linje i mellan mig och dom andra och säger att mina vänner var nu deras vänner och att jag skulle få bygga upp huset igen om jag ville få tillbaka min kamera. snacka om att jag fick panik och började bygga upp huset samtidigt som alla mina "vänner" hade fest med spökerna. PLUS att dom Danska killarna vi mötte på i Alanya var spöken?!
och nu undrar jag, vad betyder detta? att jag kommer bli lämnad av alla mina vänner?

här utanför har faktiskt jag och mina vänner tältat!
coolt va?

13:12

Nu när Mette står i duschen så tänkte jag slänga in lite inlägg innan vi drar mot Naaacka!
jag tror inte jag hinner lägga in bilder på olika outfits som ni skulle hjälpa mig med att välja, så jag får helt enkelt klara mig själv tråkigt nog.

allt för ett inlägg


tju

Nu ska vi två party finglor göra oss redo för att åka mot nackaforum, see you babes!

Musik

Här är en utav de mest spelade låtar på min data, älskar den.. Sjukt skön att bara sitta och lyssna på!

tjuhuuuuuuuuu

Hej på er, sitter gölet uttråkad i soffan, ska strax hoppa in i en dusch för att göra mig redo inför nacka forum, där jag ska handla någe snyggt att ha på mig i helgen, ses sen!

åhneeej!

har precis börjat flagna på armen! och vet ni vad det betyder..? att jag måste skrubba bort allt ikväll när jag ska duscha! jag som trodde att jag hade smort in mig mycket, men nehe.

tjaaaat

hejhej och godmorgon på er! Nu sitter jag och Jenny och tjatar på Mette att hon bloggar för lite! håller ni inte med? ;) så kom igen och tjata på henne!

vi rekommenderar

hej alla! nu har vi precis lagt oss i sängen för att blogga lite snabbt innan läggdags.
För ett tag sen såg vi en film som Mettes föräldrar hede hyrt genom Tvn som hette 88 minutes!
den var verkligen hur bra som helst tycker jag. lite CSI liknande i början tycker jag. Så om ni gillar spänning så rekommenderar jag verkligen den filmen! dessutom är det bra skådisar med i den bland annat Al Pacino och den söta OC stjärnan Benjamin Mckenzie! ;)

sleep tight

Sådärdå mina babes, då var jag redo att låta drömmarna ta mig till deras land för ett tag, ska bli grymt skönt, efter en lång arbetsdag. Vi hörs självfallet imorgon, tills dess får ni ha det super. Sov gott!

now you know

ett utav mina absoluta favorit märken är så otroligt fräscht!
dessutom passar det lika bra vare sig du är kvinna eller man!

pic's

Här kommer lite minnes bilder från Mauritius, för intreserande, djur intreserande bör kolla lite extra ;))
Herregud, vad jag bara vill tillbaka när jag kollar igenom alla bilder.. i LOVE mauritius

påtal om pic's

Tudelu på er allesammans, sitter och kollar igenom min papperskog i datan och blev oerhört förvånad över hur mycket fina bilder jag slängt därifrån :S, En massa bilder på Lejon och dess bebisar, och en massa annat skojj!

hihi

såhär ser en lagom stor kropp ut.
björnis! ;)

Varje dag lär man sig något nytt, här har ni!

Tudelu, nu är jag hemma, och tänkte svara på lite frågor om mig själv, som jag såg att ni hade frågat efter!
Jag heter som ni alla vet Mette, och bor ute djurö, tillsammans med mamma Anneli, pappa Mats och lillasyster Thea, ( som förövrigt fixat vår design, det tackar vi för! )
Jag gillar, i princip allt, ogillar typ bara att vara ensam. Min stora kärlek i livet är Justin Bieber, något mer som jag ger mycket kärlek är mat! Nu vet ni ungefär allt om mig, bilder på huset får ni se senare eftersom jag inte har några bilder i datan, men jag kan lova att det kommer upp under helgen eftersom jag är leedig!

F&S

Amanda: hur ofta tränar du och har du ett gymkort? isf vart?

Förut tränade jag ofta, fast jag hade inte några speciella dagar. kunde bli (som mest) 5 gånger i veckan och då pratar vi inte att jag gick till gymmet 5 dagar i veckan, jag tränade ofta poledance, hantlar, sprang osv. Men jag bestämde mig för att göra kanske 30 situps och 20 benböj innan jag gick och la mig varje kväll.
Nu när det har blivit sommarlov har jag blivit lite dålig på det.. hehe! Nu tränar jag när jag har tråkigt eller har tid med det.
Ja, jag har ett gymkort på SATS.

fick en kommentar..

.. om att ni ville veta lite mer om oss, och eftersom Mette jobbar så börjar jag!
Namn: Amanda.
Bor: Bor mest hos min mamma på värmdö, men ibland om jag får lust åker jag till min pappa i Sollentuna.
Går i skola: ska börja andra året som stylist i Liljeholmen.
längd: 172 cm.
bästa jag vet: Mat, värme, min familj,vänner, och Cam gigandet.
sämsta: ostron och Komma hem mitt i natten och inte ha någon snabbmat hemma.
ser upp till: Min syster Donna.
Närmsta vänner: Mette, Kusin Molly, Fanny och Alicia.
om du vann 10000000000 kr, vad skulle du göra med dom?: Köpa två stora pitbulls och ett riktigt lyxhus och några  Lamborghini i färgen rosa.
Bästa med mig själv: jag blir lätt brun och är rätt så snäll.
sämsta med mig själv: Jag blir arg när jag är hungrig, ofta på folk i min närhet..
min drömframtid: bor i ett sort hus utomlands med min 2 meters rika och vältränade man med våra två små barn. Jag är en känd mäklare som tjänar mest av alla mäklare i hela världen. Sen så ska jag gifta mig i en Vera Vang klänning! drömmer*
intresserad av: Bilar, inredning, matlagning, fotografering, design.. osv
min familj består av: mamma camilla, pappa Richard, syster Donna, plastpappa Jonas, plastmamma Diana.

Skriv om ni vill veta något mer!
pussssss


15:04

ikväll så ska jag få träffa Mette igen. Det var ju ett tag sen sist;) Hon slutar runt 10-11(?) Sen imorgon så åker jag med mette för att shoppa lite grejer.

tackar gud för plattången

herregud hur mitt hår kan se ut på morgonen.
ett stort
till det!

godnatt

Känner mig starkare än  någonsin, som klarat av denna långa och fruktansvärda arbetsdag, och imorgon kommer en ännu längre, men det gäller bara att se allt ifrån den ljusa sidan, hörs imorgon my lovers!

trött

såhär trött blev jag efter all träning.
nej, nu ska jag belöna mig själv med ett rör pringles!
pussar

träna lite innan chipsen dyker fram

kör på rockring och pole idag, duktigt!

Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på.

'

foooood

yes! idag blir det tacos till middag! inte lika bra som sushi, men nästan ;)
var liiite tvungen att ringa Jonas och påminna om att köpa lite chips också. fast det var ju ingen nyhet att jag äter chips typ hela tiden. ikväll så får jag ha en myskväll med mig själv.. fy vad tråkigt! ska sova ensam i Robins "stora" hus och kolla på film. HELT SJÄLV!
hur ska det gå?

världens bästa fibermascara!

Den här gör verkligen fransarna mycket längre! utan att klumpa dessutom ;)
220:-(?) på kicks.

Mette lärde min syster dansa medans jag sminkade mig.


17:28

hej mina fina! har precis fixat lite mat åt mig själv eftersom min kära mamma inte vill börja med maten riktigt än, hehe. ska försöka tigga mig till lite tacos ikväll!

jag gjorde det!!! woho!


dagens låt enligt mig

deadmau5- Rais your weapon.

till er!

snart så kanske det kommer upp en liten video. jag är inte så duktig på det där med datorer osv, men jag ska försöka för er skull!

gårdagens middag på vitagrindarna.

igår så följde vi med med min mor och jonas till vitagrindarna för att äta något mysigt.
skaldjursgryta med rostatbröd var ju inte så dumt!

vitlöksbröd och grejer ;)

igår så fixade jag och mette lite vitlöksbröd med ost ;)
hur gott ser det inte ut att vara?

världens bästa!


läsare?

skulle egentligen träffa Jonathan idag, men det blev lite för stressigt så vi får ta det någon annan dag tråkigt nog.
juste! tycker ni att det saknas något i bloggen? videoinlägg? uppdatera mer? några speciella kategorier?
berätta så fixar vi det!

godmorgon!

tröttis!
Måste redan börja kolla bussar hem, hur ska jag klara mig från mette i några timmar? :(

sov gott

nu tänkte jag faktiskt sova, börjar bli ruggigt trött, och dessutom jobbar jag imorgon -.-
Bild tagen på mauritius, tidigt på 2011



F&S


A
om mer Alanya bilder! (med Iphone..):
ska åka till Alanya snart, vad rekommenderar ni för klubbar? berätta lite mer om Alanya! vad var det bästa? det sämsta? det roligaste? den roligaste händelsen? osv ! 
puss, ni är bäst!

svar: först och främst vill jag tacka så himla mycket!
Min och mettes favorit var ju Robin Hood eftersom dom spelade grym musik! det fanns tre våningar med all slags musik. första våningen (där vi var) spelade dom house. På andra våningen spelade dom lite mer rock musik, och på tredje lite mer "lugn" musik.
Sen fanns det ju andra riktigt roliga klubbar såklart;)
Det bästa med Alanya var nog alla människor, vädret, klubbarna och såklart maten;)
behöver jag ens skriva det roligaste med Alanya? ;) party!

några av dom FÅ bästa minnerna I have.

min 15 års dag som firades på en kryssning, blev dock tagna av vakterna så vi fick sitta inne på hytten efter 12.
idag garvar vi åt det!
fick en ny familjemedlem som heter Gaston! världens bästa hund vill jag lova er!
tiderna med min dåvarnade bästavän Emma!
fick en chock över att jag skulle få en syster.
min lilla prinsessa.
började plåta.
blev kär!
såg deadmau5 LIVE1
började umgås med min fina Mette!
Behöver jag säga mer än veckan i Alanya?

happy moment in alanya

Kolla hur lycklig jag var.. vill bara tillbaka hehe!

"hitta grodan"

Nu ni ska vi leka lite hade lilla Mette tänkt hehe! Så här går det till, (det är enkelt) allt ni behöver göra är att spara bilden nedan sedan ringa in grodan ( om ni kan hitta den ) sedan maila bilder till "[email protected]" i mailet skriver ni även eran blogg, så har ni chans att vinna en länkning till er blogg, och därmed tusentals nya läsare, lycka till!

did you know?!

Jag ser ut ungefär så här när jag blir rädd, höhö! Wakman lyckades fånga det på bild :)

världens bästa tjejer.

allahataross.

bebisar

det är verkligen hur mycket grodbebisar som helst ute! kolla vilka söta.

mat

Tudelu mina turturduvor, ligger i sängen med Wakman för tillfället, och har käkat en hel fralla vitlöksbröd! Mummmssss, ska strax ner och göra iordning lite chips, och dipp (al in cheese ofc) Vi hörs sen babes!

PR 2011

tjena mina fina! nu är det så att det är pokerrun på lördag! hoppas vi ses där? Jag, mette och några andra kommer hänga på sandhamn hela dagen/kvällen. Det ända problemet nu är vad fasen man ska ha på sig? långklänning? shorts? kortklänning? hm... ni får nog hjälpa mig med det där framåt veckan tycker jag;)
Puss och kram.
Jag & Lisa på pokerrun förra året. fast då åkte jag båt!

tisdag

Tudelu, vaknade för ett tag sedan och har precis gjort oss iordning för att röra oss mot gustavsberg där vi ska fixa lite grejjor, sedan tänkte vi sätta oss på någon mysig ute servering och käka något gott hehe ;)) vi hörs senare!

music

Jag varnar er, låten är farligt bra!

kalla mig ljushuvud.

håret blev Blont med stort B.. haha. jaja! har tränat ett tag nu i väntan tills mette slutar jobba, så jag måste hoppa in i en iskall dusch snabbt som 17.
krallig.

slingar håret!

har precis slingat håret på mig själv, vi får se hur det kommer se ut. köpte bara en förpackning så det räckte inte så långt men hoppas att det blev bra ändå! Annars får jag göra ett nytt försök i veckan ;)

sushi idag igen

följer med Mette till Mölnvik för att käka lite sushi idag igen, hehe. Hon ska iväg och jobba sen, så jag får åka hem så länge. Mette slutar vid 8 så då åker vi nog till min pappa och sover kvar där över natten.
vi hörs när jag kommer hem! pussis

12:04

godmorgon! om ett litet tag så springer jag och mette ner för att göra lite frulle åt oss. Imorse så vaknade faktiskt JAG innan Mette?! hur sjukt var inte det..

black'n'withe

behöver jag säga mer än alanya?

?

Om en vecka ska jag börja packa ihop min väska igen,
för på måndag så åker jag till Spain med min mor och Jonas.
låter inte det riktigt skönt?
bild från 7an....

rolling stones

Nu så håller Mettes syster på att fixa min och mettes Design! gulligt va?
Varken jag och mette vet hur den kommer att bli, men den blir säkert as nice!
spännande va?

mer Alanya bilder! (med Iphone..)

bara för att mette blev söt.
Mette ska plocka alla stenar hon hittar. tro mig, det tog tid!
Mette hade(har) enorma skavsår på tårna efter en sen utgång.
räksallad <3

myspys

Som ni ser har vi aldrig varit snyggare än vad vi är just precis nu. Har precis kollat "when a stranger calls" som sög. (bara för ja bajsa på mig) annars hade den väll kanske vart helt ok. Jajja, skriver mera senare, nu ska jag busa, see you!

bilder från today!


käkat sushi osv

hej alla fina bloggläsare! nu sitter vi hos mig och har precis käkat blåbärspaj som min mor har bakat. Snart så tar vi bussen ner mot mette för att mysa och kolla på film. Vi har köpt dipp,godis och chips ;)
Vi sover nog kvar där också, om vi inte hittar på något annat framåt kvällen.

new brills


Kommer sakna Alanya's mat.

bläckfiskringar,fisk, sallad! osv.
den här stora "seafood plate" is heaven.
130 kr?!

outfiiiiiit

blir nog den här eller min blåa långklänning idag! hihi.

hej mina vänner

Om ett tag ska jag åka och äta lite sushi med Mette i Mölnvik! hur gott låter inte det? ;)
sitter och funderar över vad jag ska ha på mig? hm.. jag är ju van vid 35 grader så det kanske är kallt för mig nu? eller kan man ha en långklänning ändå? åh, vad svårt!

mums


ut och sola!


babes !

hallå! har saknar er en massa! I Alanya har vi haft det så grymt roligt ska ni veta. Jag slänger in lite tråkigare blider än vad mette har satt upp eftersom jag inte vågar ta med min kamera ut på nattklubbarna( så jävla rädd om den!!) Men mettes kamera är lite mer tåligare så den tog vi med ut på kvällarna och min tog vi med till stranden.

Alanya bilder

Mera bilder till folket, eftersom jag vet hur mycket ni längtat efter detta,
Hej jag är skit trött, ni får se mer imorgon PUSS!

home sweet home

Tuuuudelu, nu är vi "äntligen" hemma efter en vecka utan internet, vi har haft det alldeles underbart, men blev som sagt inte riktigt som vi tänkt oss då det inte fanns något internet... Kommer tyvär inte orka sitta och ladda upp alla bilder nu, så börjar med de viktigaste (Mette och Wakman äter sushi (i alanya))


Alanya, hur ska detta gå?

vi tänkte börja åka mot Arlanda runt ett, planet går klockan fem men vi ska käka och så innan.
Det här kommer bli grymt ;)

vi <3 iphonegubbarna


bilder från P&L

skulle ju satt in bilderna igår, men jag och Mette hade så mycket att prata om så vi glömde faktiskt helt bort att blogga. Men nu medan Mette springer runt och stresspackar så får jag ta hand om er!
vårat tält var uppe först ;)
sofie and mee
trötter
hahahaha, mollly!
jag & fina madde :)
'

En liten fjärt jag saknar


hjälper mette med packningen!

snart drar viii!

I am back babes ;)

yes! då är jag hemma från en underbar vecka på peace & love. det har vart helt sjukt roligt vill jag lova!
Bilder och mer skriv om det kommer upp lite senare när mette kommer hit, hihi. saknat henne som 17!
Nu håller jag på att packa lite till Alanya ;) jag är sjuukt taggad!

veckans babe

Sitter och tittar på 3 from 1 på mtv, asskönt!
Men iallafall, för att komma till saken fick jag syn på puddingen Chris Brown, extra snygg är han i sin nya video, "Yeah 3x"

RSS 2.0