<3 you

Ojojoj, besökarrekord klockan 09 på morgonen, ni är som sagt heelt underbara!

SUCK

Med en rejäl suck, går jag och lägger mig, för att bara njuta av mina lediga timmar, sov gott!

Only for you

Vill tippsa alla tjejor, om en bh jag köpte här om dagen, som förstorar brösten med två storlekar, i LOVE it, sover typ med den, alldeles underbar, skön är den också. Finns dock bara upp till storlek 75B, eftersom den försorar så mycket som den gör, 149kr på lindex KÖR HÅRT,


kom hem baby!

Nu är det så att jag saknar min Wakman, otroligt mycke, imorgon kommer hon änligen hem och då hoppas jag att hon inte planerat in någon annan än mig, mig och bara mig!

ni e best

Tudelu, måste bara få tala om hur söta jag tycker ni läsare är, kom fram en hel del på midsommardagen, då jag och Wakman var ute på sandhman, som berättade att dem läste vår blogg, och att dem diggade den, en del kom även med en hel del klagomål, men de är svartsjuka i guess, ;))


Var inte rädda att komma fram även i nyktert tillstånd, vi bitts inte ;)






home, sweet home

Hej på er, förlåt astråkig uppdatering men som ni vet jobbar jag arslet av mig nu innan alanya, medans Wakman, softar på P&L, (jag är inte ett dugg avundsjuk) tänkte alldeles strax lägga upp lite tipps osv, så håll sidan uppe, ;))

sleep tight

Hej på er, tänkte faktiskt gå och lägga mig nu, eftersom jag jobbar imorgon.. -.- Men nu är det inte långt kvar till lite ledighet så jag håller ut, (så gått de går)

detta fält måste fyllas i

hej på er mina turturduvor, vaknade typ nyss, och tänkte käka lite, skriver mer senare höhö

asballt!

Fick just denna video skickad till mig, av den bästa dj:n som kommer att spela på platsen "Dj- Felix Lignell" som ni alla säkert hört talas om! Hur najs ser det inte ut egentligen, blir typ astaggad av att bara titta på videon!
Tänkt öset, musiken, platsen, ASBALLT!


klicka här, för mer info

new,

Yes, var och små shoppade lite idag, saker som jag bara inte kan resa till alanya utan typ, sedan får jag shoppa mera där nere, (förhoppningsvis) Vad tycker ni? Själv är supernöjd.

nackaforum

Dag i nacka.. blir inte roligare än såhär utan Wakman..
världens bästa (ibland mäst hatade) lillasyster!
och världens bästa jag dåra, hoppas ni gillar att jag visar bh:n (endast för er mina läsare)

ledig idag

Hej på er, vaknade för inte så länge sedan och ska strax åka iväg för att käka sushi!! ;)) bilder och annat skojj kommer när jag kommer hem, vi hörs! :))




midsommarens roligheter eller nått

Sitter och kollar igenom bilderna från midsommar kvällarna, ser ut som att jag haft kul.. själv kommer jag ju inte ihåg ett skit, höhö

frågor och svar

looooove, this one


postad av "klara-stina"
Hej! jag undrar en sak! Asså du , mette, är du överviktig ? Du ser ganska tjock ut...men Amanda! Du har aaaas snygg kropp! Keep going girl. Skulle döda för din kropp amanda, dock inte för mettes :S
Krama!
haha, yes.. bilderna har jag endå fixat till, så att jag ska se smalare ut.. Är i verkligheten, så gott som smällfel, har som tur e, ett ansikte som ingen annan, vackrare än någon annan, så jag får vad jag vill anyway, tack för kommentaren :))

P&L

hej mina fina! förlåt för att vi inte hunnit skriva något... men vi har verkligen inte haft tid. Nu, om cirka 30 minuter så beger jag mig mot härliga dalarna för att gå på P&L. Som ni kanske förstår så kommer jag inte ha tillgång till data, men Mette håller nog igång den eller så pausar hon den under veckan tills vi åker till Alanya! för på lördag bär vi av ;) Men, men! Vi ska inte sova i tält på P&L så ni behöver inte oroa er för det.. haha.

dagen efter dagen

Tudelu mina turturduvor, sitter hos Wakman nu och tittar på när hon packar till peace and looove, en aning avundsjuk... och strax, ska vi åka mot sandhamn och mysa, vi hörs! <3

midsommar

Glad midsommar på er alla, från oss

sliten

Hej på er, nu har jag äntligen kommit hem från jobbet... och är ledig ända till på söndag, frihet :)) Ska lägga mig typ NU eftersom de är en stor dag imorgon, vi får höras KYSS
just nu sliten, men de bjussar jag på!

hihi

hej mina älsklingar! har precis tränat klart, 70 minuter ;) woho!

17:17

Nu ska jag sätta igång att träna lite! hörs sen ;)


Hi babes

har precis fixat lite i mitt rum och i min brors hus som ligger på tomten (eftersom jag sov där i natt). Mamma springer runt i huset och på altanen som en höna, fram & tillbaka! hon är så ivrig inför imorgon då vi ska få lite gäster. Så hon bakar redan, dukar(?) osv!
själv ligger och jag njuter framför family guy.

new pic's


work.. -.-

Tror detta ord börjar bli lite uttjatat för er, men jag ska om en stund fora iväg mot jobbet.. -.- slutar vid tio, får se när jag är hemma, då är det i varje fall tid för att välja ut klänning för morgon dagen ;)) SEE YOU

sushi

Hellu! Vaknade för ett litet tag sen och ska snart fixa lite frulle åt mig och Mette hade jag tänkt. Igår så låg vi framför Tvn och kollade på skärgårdsdocktorn, så himla mysig film! Till det blev det ostchips med cheddardipp;)

hihi

Alla "hat" kommentarer, Sjukt roliga! Men alla andra är ju såklart också jätte gulliga, fortsätt så! kommentera mer,mer,mer & ännu mer!!

ansiktsmask osv!

har precis börjat skämma bort mig själv! jag ska bada bubbel, fixa mig en god drink och bara ta det lugnt!
Hur skönt låter inte det? ;)
Bild från förra vintern. saknar mitt låånga hår :(

holaaaaa

heej baby's! kom precis hem från baken. Nu ska jag hjälpa mor min att fixa lite tills midsommar (redan), hihi. Mette kommer hit på midsommar och käkar lite, sen så åker vi mot henne och käkar lite till. Sen så får vi se vad vi hittar på! sandhamn? möja? djurö?.. ja vi får se ;)
'

nackaforum

Sådär, nu har jag vart och lämnat Wakman vid bussen, så snart är hon er, full fart med att skriva outografer, såhär ser hon ut, håll utkik people!
Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och göra mig färdig till jobbet, see you

utanför Zara

Tudelu, vi sitter och kollar MTV, och har precis käka, Wakman ska snart åka mot nacka för att ha aoutograf signing, för er som missat hittar ni henne i nackaforum idag, utanför Zara, själv kunde jag ju tyvär inte komma eftersom jag jobbar, men ni vet att ja älskar er alla, så kommer jag förhoppningsvis på nästa.

ååh snutte

HUR SÖTA? Dom här ska jag köpa. till mig själv!
Vet inte vart dom finns att köpa.. men söta var dom!

did you know?!

det kliar i mitt öga ibland, typ så fort jag åker buss.. askonstigt :S

vanlig svensk sommar

Vilket härligt väder vi har haft i stockholm idag;) right? Nej, fy! Jag och Mette som hoppades på att kunna käka sushi utomhus, men nehe! så blev det inte. Tror ni det kommer se ut så här hela sommaren? som typ förra året?

dresscode


Såhär läcker har jag vart idag, får se om vi hittar på någe ikväll.. vågar inte riktigt åka iväg utifall vi råkar hamna i samma sitts som igår/idag (?!) eftersom jag jobbar imrogon.

new,

Köpte hem en ny blus igår, superduper, måste säga att jag tycker Lindex har snäppt upp sig rejält, vad tycker ni?!

F&S

Elin:
Kommer ni att blogga när ni är i Alanya? :)

Svar: Absolut, det kommer vi att göra! Vi båda tar med oss datorerna och slänger in något inlägg om dagen:) Vi kommer inte skriva lika ofta som vi gör nu, men lite bilder kommer nog upp!
Pussen

elva dagar kvar då ;)

ALANYAAA


livet bah leker babes.

FULLT ÖS MEDVETSLÖS,
idag ska jag få sushi, mummmmsssss



måndag.

Gårkvällen, var lugn men sen.. eftersom vi vid elva insåg att vår sista buss gått, var vi inte hemma förns sju, fast vi egentligen inte gjorde någonting specielt alls.. Började kvällen hos Celle, spela kort, och kolla tv,
Och när vi skulle fara insåg vi som sagt att vår buss inte gick förns 06, så vi drog mot gustavsberg och.. ah spela tvspel i ett par timmar, underbart ;))

förlåt förlåt förlåt!

igår så blev det rätt sent.. haha. vi vaknade upp hos mig klockan tre?! aja, om ett tag så ska mette ladda upp ett par bilder från igår också! håll koll snyggingar!

stalkers?

det är någon som visslar utanför Mettes fönster, sen när man kollar ut slutar det?! har hållt på 20 minuter snart!!!
who are you stalker...?

12.dagar.kvar.

taggaaaade tjejer!

hihihhihi

nu hör jag Mette komma in genom dörren, woohoo!

NUXE GULDOLJA

Den här underbara guldoljan är tillför håret,kroppen och ansiktet. Jag har den inte på ansiktet eftersom jag har känslig hud mot oljor, men på kroppen och i håret fungerar den bra. Först så skakar man flaskan sen så tar man LITE i handen och smetar ut det på händerna (om det är till håret) och drar med fingertopparna på håret, Ta absolut inte för mycket för då ser det fett ut. Håret blir jätte lent och det glänser jätte fint när man är utomhus.
Jag tycker att det är skit fint att ha det här på benen när man har shorts också :)
Finns att köpa på kicks för 400:-.
Finns i jätte små flaskor också, men vet inte vad dom kostar.

at Mettes place

sitter hos Mette nu, dock har hon inte kommit hem riktigt än men hon kommer om cirka 20 minuter (hoppas jag) Hon trodde jag skulle ta en buss så jag var framme 45 (?) fast jag tog ju en buss som var framme 20 över.. så jag satt där och väntade eftersom jag hade fått för mig att hon skulle vara framme halv! haha, fan vilket strul. aja, ikväll så ska vi hitta på något bus hade vi tänkt eftersom mette börjar sent imorgon, wihuuu!

åker till mette nu. kisses


Midsommar?!

shit, vad ska jag ha på mig på midsommar?!?!?!? paniik* kan inte ni hjälpa mig lite?
1. Klänningen jag köpte här om dagen.
2. Skolavslutningsklänningen
3. byxdress
4. sött ballerinalinne (inte världens bästa bild, menmen!) jeansshorts till.
Sen vill jag veta vilka skor ni tycker jag ska ha till klänningen ni väljer!
satte ihop 4 stycken bara. men det kanske räcker?

1. H&M

2. Karen Millen.
2. scorett(?)
3. scorett.
4. Zara i spanien.
Eller bara ett par vanliga vita ballerina?

pssst.!

... Jag äger en cross? ;) det är en KTM och ganska liten, tror det är 65... haha! liten va? men den är riktigt jävla snabb och livsfarlig, precis som mig då!
Men den ska säljas snart eftersom jag börjar bli ganska trött på den, så om ni är intresserade så är det bara skriva på våran mail ([email protected]) Kisses.
ser lilla jag ut att ha en cross? hihi*

mums


lite bilder från lisa ni vet ;)

såklart så ska lilla jag förstöra allt det gulliga.

vi vet att ni hatar att ni måste läsa. men vi älskar det.. tack! ni är bäst!


vaknade 14 idag igen?!

haha, gick upp klockan 06:15 idag för att åka till läkaren. fy vad trött jag var! Mette och jag satt ju framför Tv:n och kollade på skärgårdsdocktorn heela natten, världens bästa serie ju. Men,men så här såg det ut hos läkaren idag:
09:30- Doktorn: Hej ! det var längesen, allt bra?.. bla bla bla osv
09:35- Wakman: Men hallå borde inte jag få en ersättning för det här?! måste jag gå runt med ett fult ärr hela mitt liv nu?:'(
09:35- Doktorn- ähm.. kan du lägga dig på mage på den där sängen?
09:36- wakmanHur ska det gå till, det är en stol? så vig är jag faktiskt inte!
09:37- Doktorn: jag kanske ska fixa så den blir rakare..
09:40- Doktorn: så där, bla bla bla* Nu ska jag gnugga i själva såret med koksalt, för att ta bort hinnan som ligger utanpå för att få fram nytt fint blod. Det kommer göra ganska ont...
09:45- wakman: okej...rädd*
09:46- Doktorn: Då sätter vi igång och snuggar!
09:46- wakman: !"#€%&/()%€#"#€%&/()(/&%€#"#€%&/()=
09:46- Doktorn: sådär ja, nu är allt fixat och klart! nu när du åker till Alanya ska du be din kompis att göra så här varannan dag om det inte har läkt såklart.
09:47- wakman: ha-ha! stackars Mette.. fast mest mig.

Yes, så såg det ut för mig hos läkaren! sen så åkte jag hem och somnade somnade som en gris! vaknade nyss.. hehe

stackars miiig :(

Dagens!

Förlåt för dåliga bilder, men så här ser jag ut nu, när jag ska iväg på möte i mölnvik.. wuhu, va kan det vara?! Gissa på ni, tror inte någon kommer att gissa rätt, gör ni det, lovar jag er en FET belöning!

pretty nice




Anonym om vild och vågad.:
Hur många unika besökare har ni per dag ??
Vi har ju inte hållt på så länge, men hitintills, har vi haft runt 5000 unika de här dagarna, och lite mindre hälfen så månge klick! ;)) i think it's pretty well för två små flickor som oss!

vild och vågad.

Hej, nu börjar jag bli uttråkad, men försöker sysselsätta mig med allt som inte har med städa och göra, fast jag vet att hur länge ja än skjuter på det, kommer jag behöva göra det tillslut, eftersom de är så mycke prylar på golvet att inte ens städerskan orkar städa de -.- Mer blire dessutom, så länge jag väntar... -.-. Ungefär så här upptagen är jag förtillfället..
(sitter och skickar bilder på lillsyrrans logg när ja nyper henni i huve... kul tjej.)

dancing

Tjuhuuu, nu ere fest haha, nej skulle mer än gärna bara vilja gå och lägga mig men mammsen kommer strax hem med frulle, vilket ska blir sjukt gott, maten går före allt hehe..
Måste bara berätta, igår när jag var på väg till Wakman, vart ja uttråkad på bussen, så ja tog upp "bloggdatan" och började kolla igenom mina bilder, från den där kvällen ni vet, när de slutade med att vi hamnade någonstans och vi dansa poledance, och shit.. ja iallafall så känner ja någe skumt, som om någon glor på en ni vet HAHAHA och så kollar jag bak ni tror inte att de sitter en gubbe i sätet bakom, som har satt sig mellan sätena ni vet med huvet mellan springorna och tittar på mina bilder?!?! JAG HÖLL PÅ ATT DÖ! haha, förstår ioförsig, skulle inte heller kunna hålla mig om en sådan pudding satt framför mig, men snälla?! Vart livrädd hahahaha

home.

Tudelu mina turturduvor, precis kommit hem från Wakman som har åkt in till doktorn för att kolla till ryggen. Själv hade jag tänkt ta mig en tupplur i någon timme, för att sedan ha lite familje frulle, eftersom vi knappt ses längre, gemensam middag skulle inte funka eftersom inga i familjen är hemma samtidigt ;))

Här har ni btw, en "vänskapsbok" eller vad dom kallades som jag fick skickat till mig igår, som då jag tydligen fyllt i, hehe ursött, och kan ju med en gång säga att jag för kär i någon kallad "affe" ;))

 


only for you



Anonym
om hej mina fina!:
kan ni inte lägga upp en video när ni dansar pole dance? skulle va så kul att se! :) kram!

Jo, allt för er mina läsare! Det får dock Wakman stå för, eftersom jag inte är någe direkt pro vilket Wakman faktsikt är, hon har lite små svårt nu när ryggen är ny opererad, men så fort den börjar bli bättre ska ni se att de kommer upp en film, om jag så ska behöva smygfilma henne ;)



F&S

Elin:
Var kommer din tröja/klänning du har bilden ifrån? Otroligt söt! =)

Svar: tack så mycket! den är från www.nelly.com, kostade bara 299 tror jag(?) hade den på skolavslutningen! här är en lite bättre bild på den.



4 bilder.. jippiie

hej på er! jag laddar upp resten imorgon! orkar inte sitta här och slösa min tid när det finns chips och dipp som väntar.
pussen

hej mina fina!

sitter äntligen med min favorit Mette brevid mig. Träffade på henne igår vilket jag inte kommer ihåg så mycket av... haha! men,men lovade ju att lägga upp bilderna från igår! Dom kommer efter det här inlägget, håller på att ladda upp alla på fb vilket tar 12 minuter. så håll ut;)

nytt i garderåben.

Införskaffade mig som sagt ett par nya röda chinos, riktigt nöjd faktiskt, måste jag säga!

home sweet home

Finaly home, och imorgon är jag ledig, hur underbart?! Tänkte kila upp till Ica, och handla en massa onyttigt för att sedan åka upp mot överby och hälsa på stackars bakis Wakman, :)) Hörs senare, ska slänga upp en bild på mina nya röda byxor jag fick med mig hem igår också, KYSSILYSS

F&S

Sofia:
Varför har Wakman opererat ryggen?
svar: Hej! jag har tagit bort ett födelsemärke, och då fick alltså dom sy.
Läkarna avrådde mig inte från skolan,idrott osv. Så jag åkte till skolan en vecka senare eftersom det gjorde ont på ryggen eftersom dom hade sytt precis på ryggraden som man använder mest, jag kan inte duscha normalt, gymma normalt eller bada så länge.
vilket är jätte jobbigt:( Men iallafall så sprack allting upp av någon anledning, så såret blev jätte mycket större än själva födelsemärket. Det blev infekterat så jag fick åka till läkaren varannan dag och rengöra det.
Men nu ser det ganska bra ut om man jämför med hur det såg ut innan.
jag läste en kommentar också där det stod "jag vill se bilden på din rygg"
Så varsegoda! jag varnar känsliga tittare!

mysigt va? ;)


mår dååligt...

gårdagen har satt sina spår.. är jätte trött, huvudet sprängs och jag äter och dricker vatten som en häst ;) haha.
nej men igår var det riktigt trevligt faktiskt! ska slänga ihop en massa bilder sen också! så håll utkik.
kisses

GODNATT.

Godnatt en gång för alla, nu jag måste in och tvätta bort sminket och sedan gå och lägga mig.. kommer nog inte hinna blogga imorgon eftersom jag ska åka hemifrån vid 8, och då har jag nog inte ens själv vaknat ännu, hehe.. Men Wakman, kommer under morgon dagen komma upp med en massa härliga party pic's och jag höra av mig så fort jag kommer hem.
Just nu, lagom vacker, försöker se lite söt ut, nästan pinsamt, fast egentligen inte eftersom jag lyckas, hehe!

middag.

Här kommer lite bilder från kvällens födelsedags middag, då vi firade min farbror, Grattisgrattis!
(födelsedags"barnet")
(pappa.. ;)) )
(Kusinen och jag)
Det var det, får se om jag orkar ladda upp resten av bilderna imorgon, nu ska jag SOVA! :))

grillkalas.

Sådär, drog iväg en liten sväng och mötta upp Wakman iallafall, hon var lite på pickalurven, och jag fick såklart grym jobbångest.. Hade mycket hellre stannar på grillkalaset hemma hos Alicia, men men i need the money. Såhär söta var Wakman och Fanny när jag mötte upp dem :)) gulligull.

finaly home.

Tuudelu, dagen har gått lite halvfort, började med att jag kom till jobbet.. en timme för tidigt (?!) vilket betyder att jag hade kunnat sova en timme till.. När jag finaly slutat, ringer jag mamma, eftersom bussen hem inte får förns efter en timme, och hon talar om att dem snart ska hämta upp mig för att vi ska in till stan och käka middag ännu ett till (?!) varför har ingen sagt någe liksom, dessutom var jag asful, så jag skyndade mig till lindex för att köpa mig en nu outfit, åkte in till stan, käkade och NU är jag hemma, ska strax gå och lägga mig för att åka och jobbar imorgon bitti... livet suger!

nyduschad och fräsch!


har precis duschat och snart så är det lite grillat innan jag åker till Lisa och grillar igen, hehe. ska blir grymt mysigt! :)

grilla osv!

Ikväll så ska jag partaaa! Ska åka ner mot Alicia och hjälpa henne med lite saker innan alla kommer. Ikväll får jag också träffa underbara Fanny! åh vad jag saknat henne!
bild från i vintras på mig och Fanniii

min morgon

07:30- Mettes Mobilalarm sätts igång på högsta volym. jag kan nog sova liiite till.. ZZZzzzZ
08:00- Vaknar av att Mette står och nyser framför sängen. Jävlar, måste upp nu!
09:15- AMANDA VI MÅSTE SPRINGA TILL BUSSEN NUUUU!
09:17- Mette?! fungerar busskorten fortfarande?!?!
09:28- hepp... då får jag väll åka till överby då..kul. Måste be någon hämta mig. nu.
09:30- Bra, Jonas var vaken! Måste ha mat NU.
09:40- åhnej, hoppas ingen ser mig nu. så här kan jag ju inte se ut...
09:42- Jippi!! äntligen så kommer jonas!!
09:42- nehe..
09:48- nudå, nu är det han!
09:48- fan vad arg jag blir! nu ska jag vara sur hela bilvägen hem.
09:50- Ä.N.T.L.I.G.E.N
10:15- finally home! ge mig mat, eller ska jag sova typ en halv timme?
10:25- ZZZZZzzzZzzZZZzZz..
13:50- drömmer att jag får en massa sms av mette att hon säger att hon ska leta efter en tjocktröja med en rosa text på där set står "vaken" (ja, jag vet. Mina drömmar är sjuka.)
14:00- vaknar
14:00- mobilen vibrerar*
14:01- jaha... jag fick sms på riktigt!
14:02- Faaaanny <3 ojdå.. 20 nya texmeddelelanden.
14:12- right NOW!



alldeles för tidig morgon.

Lyckades gå upp, svårare var det för Wakman, förstår dock inte hur tusan jag ska klara av morgondagen, så jag ska upp två timmar tidigare än idag.. kommer vara HELT död.
Så, det var det, nu måste jag springa ner och käka lite, för att palla dagen, vi hörs!

F&S

Elina:
Anväder du hårförlängning?! OM var köper du, ditt hår är väldigt fint!
svar: haha, jag använder inte hårförlängning. Allt är mitt egna hår stumpan!

Tack för frågan!


videoinlägg, only for yah bitches.


0:31

hej på er finisar! Som ni kanske läste så tog Mette och jag det lugn ikväll, fixade i ordning "slatten" som drinken heter. Men jag ville ju också lägga upp lite bilder, så här har ni lite fler :)

kisses, godnatt.


Fredagskväll.

Hej på er, alla underbara! Vart en lugn kväll ikväll, eftersom jag ska upp och jobba imorgon.. Men kul har vi haft, dryckit en massa goa drinkar och bara snackat skit om alla, yes inklusive dig! Hör av mig mer imorgon, nu däckar jag vilken sekund som hälst. KYSS.

Frågor och svar.



LB Kjällman om workworkwork:
vart jobbar du någonstans?
puss
Tro det eller ej, men mig finner ni på McDonald's (vämdö) då jag arbetar haha!

kommentarsvar.

Jacob tha man om mette vart fasen är du?!:
snygg du är!
Tack så hemskt mycket gullet ;))

hi friends

äntligen så ringde Mette, Hon fick tydligen lov att jobba över så(; ska snart ta bussen ner mot henne. Vi ska fixa oss sen ut på äventyr! som vanligt.

mette vart fasen är du?!

kan hon ringa mig snart eller?! börjar tröttna på att sitta hemma själv..
det är läskigt och dött. det är en räv som skriker utanför mitt fönster, har ni hört hur dom låter eller? det låter ju som ett barn som skriker. så himla obehagligt! ska slänga på min bergsprängare och dunka tills hon ringer. punkt slut.

aje

Hej bloggen! hoppas ni har det bra, äntligen så har jag lugnat ner mig lite.. men jag hatar fortfarande sl, regnväder, mitt hår som lockar sig när det regnar, klockan och tider :)
men iallafall så har jag käkat mig mätt, rockat lite rockring och käkat lite mer.
Jag önskar verkligen att min rygg läker snart, så jag kan börja gymma och träna som vanligt igen, jag ska till sophiahemmet på måndag halv 9 på morgonen och visa hur allt ser ut. Undra hur mycket pengar jag får för det eftersom det är dom som gjort fel?
så här såg det ut precis efter operationen, tror inte jag ska lägga upp en bild på hur det ser ut nu (; tror vissa av er kommer spy. allt har spruckit upp så det blev till ett köttsår och dubbelt så stort. sköönt ;)

rockring

Den här rockringen väger cirka 2 kg, Om ni är duktiga på att rocka rockring så tycker jag ni ska köpa den här som finns att köpa på Apoteket. Den tränar mage och rumpa! jag brukar rocka i 5 minuter sen vila, för det gör ganska ont eftersom man verkligen känner att den bränner så mycket, hihi.
plus att det är kul att träna med den;)

home sweet home.

kom precis innanför dörren. Har handlat lite osv! Snart så hoppas jag att Mette ringer så jag får ta och åka mot henne, har haft en riktigt seg dag så behöver henne! köpte lite smågodis som vi kunde ha tills ikväll men såklart så tar jag bara godis med nötter i, vilket mette är allergisk mot. Hur hemsk är inte jag?!
En bild från förra sommaren, Modell på ett flygplan(?!)

poledance pic's

Om det är något ni borde prova är det poledance, jag har gått på fotboll, och tro mig... detta är jobbigare och gör mycket ondare.

svårt att tro? ;)

 


kiwi= c-vitaminer.

ska slänga i mig lite kiwi innan pannkakorna. Orkar inte vänta tills det är klart, hehe... I love food.

F&S


Anonym:
varför bloggar just ni tillsammans? :P

Svar: Tjena pudding! jo, för att vi båda hade en varsin blogg innan och då föreslog Mette att vi kunde göra en tillsammans istället eftersom vi båda älskar att fotografera, skriva osv! plus att vi liksom smäller ihop våra besökare, som ni ser så blev det ju en succé ;).

tack för frågan!
puss

psst!

...Mette och jag började umgås för cirka 4 veckor sen?
Vi träffades i slussen vid en busshållsplats, vi hade inte träffat varandra sen 9an(då det var lite bråk mellan oss, riktigt onödigt bråk eftersom det var ett missförstånd)
Men,men! då satte sig mette brevid mig och vi började snacka, eftersom bussen inte gick förs om 50 minuter så erbjöd jag mig att hon kunde få åka bil med mig.
Några dagar senare tog vi en fika och började umgås SKIT myckdet.


just nu. !"#€%&/()=

jag är så j*vla arg! jag hatar sl, regn, mitt hår som lockar sig när det regnar, jag hatar klockan och tider! jag får paniiiiik. blir ingen tjejmiddag idag tack vare sl, tack så mycket. Vill bara åka och pussa på sl. fyy! Om jag skulle åkt till märsta skulle jag vara där 40 minuter sen, sen så hinner jag vara där i cirka en timme för att min cpbuss slutar gå. !"#€%&/()=)(/&%€#"€%&/()/&%€
aja.... nu får jag ta det lite lugnt. Snackade med Mette för ett tag sen, hon var 45 minuter tidig till jobbet så hon hade lite tråkigt. lite senare ska jag åka till henne! wiho:)


Dagens.

Skuggade ögon, blått linne och så snodde jag lillsyrrans disel jeans.

sega Mette!

så här kul har jag i väntan tills Mette ska bli klar!

deni!

Trodde ni inte om mig va?! ;))

workworkwork

Ska som sagt om inte så jätte lång tid åka iväg till jobbet, slutar vid halv nio, så är hemma till ungefär halv tio, imorgon börjar jag dock bra mycket tidigare, så kommer behöva gå och lägga mig, typ precis när jag kommer hem. Kommer inte hinna träffa Wakman förns på söndag.. hur fan jag nu ska klara det?! Skriver lite senare, kanske hinner jag komma upp med bloggens första dresscode, time will tell..

Fredag, mumms

Hej på er allesammans, nu har vi vaknat, och tänkte springa ner och käka lite frulle, sedan är det dags för mig att, tro det eller ej, åka till jobbet, medans Wakman snuskungen, ska på tjejmiddag och bara ha det bra.  Vi hörs sen!

12:43

Nu ligger både jag och Mette i sängen med en varsin data framför oss. Om ett tag så springer vi ner och käkar lite frukost, sen så ska vi börja göra oss i ordning. Mette ska till jobbet och jag på tjejmiddag! ;)

våga fråga.

hej alla underbara läsare! Nu har vi lagt till en kategori som vi kallar "frågor & svar" för er som känner att ni vill oss fråga någonting. Vi kommer att svara på allt!
så fråga på snyggingar!

Musik

Sitter just nu och lyssnar på denna låt, den e grym!
(tjockisen från ösby - Teodor F. Loo)

pussen

Mette får säga vad hon vill, men nu somnar jag... godnatt mina fina. hörs imorgon!
skit snygg bild!

"kontaktannons.

Nu har vi nyligen kommit upp med en ny kategori, som vi kallar "kontaktannons" där är det meningen att du som singel ska kunna lägga upp bild, och en kort text om dig själv, och även den information som behövs för att intressrade ska kunna nå dig, till exempel... facebook, nr, msn, skype osv.
Allt du behöver göra är att
maila oss på [email protected] så ska du se att din annons kommer upp snarast.
( vi har tusentals singlar som spanar in oss dagligen, killar och tjejer )

i like.

okej, kan ju bara varna om att Wakman inte kommer gilla denna syn för fem öre, men jag är så jävla tvungen.

tack älskling!

anonym:
fett bitchiga?!?! 

lite tips sådär runt midnatt är väll inte helt fel?

sean paul i vårat hjärta! om ni vill få tjejer på fall ska ni spruta på er den här!

DKNY "pink". Finns även i "green". Luktar underbart.


Musik

Sitter i sängen med Wakman nu, och lyssnar på denna låt, så skön!
(Hide and seek - Imogen Heap)

hola!

vi är rätt sega nu efter igår så vi la oss precis i Mettes underbara säng för att blogga och vila lite så vi blir taggade till imorgon, eller iallafall jag som ska på tjejmiddag hos Josefine. det ska bli jätte mysigt! har inte träffat dom på.. 7 dagar, hihi.

01:19

Tudelu mina turturduvor, precis kollar lite film med Wakman, och ska strax kila upp och göra oss iordning, för att se vart resten av kvällen tar vägen, vi hörs senare!

JobbarN'

hejsan mina underbara!! Nu står väll säkert jag vid fritösen och friterar pommes, medan Amanda ligger hemma och myser framför datan och uppehåller er, haha.  skrev det här inlägget runt 12 innan jag åkte från Amanda till jobbet. När jag jobbat klart så får jag träffa min lilla stjärna Amanda igen, ska ringa henne när jag slutat så får vi se vad vi gör ikväll.
pussarna.

inte världens bästa bilder, men anyway.

helt slut! nu har jag precis dansat klart! all min hud på underlåren har seriöst bränts bort nu.. haha.
nu är det bara vänta tills Mette ringer.
puss på er och tack så jävla mycket, ni är bäst!

färdigbakat !

Visst ser dom goda ut? ;) det är kladdkaksmuffins. har jag dom alldeles själv! hihi.
har dock inte smakat någon än eftersom jag blev så mätt och osugen på choklad efter jag slickat upp hela bunken med smet i. aja, jag blir väll!

hiiii

hej mina fina underbara vänner! hoppas ni har det underbart i det fina vädret, för det har jag iallafall. tänkte sätta igång att börja baka lite kladdkaka om ett litet tag, blev så grymt sugen på det! efter så tänkte jag träna i någon timme, dansa lite osv haha. tycker fortfarande lite synd om Mette som måste jobba och istället för att sitta här och blogga som jag gör :(.
aja, hon får ta igen allt sen!
vi hörs sen!
kisses

16:25

Cam Gigandet- skådespelare.

H&D

Jag vill börja med att hissa min underbara vän
Mette som alltid finns där och är så jäkla kul och glad hela tiden!
Jag vill verkligen dissa Big brother, paradise hotel och alla dom där programmen. sjukt pinsamt att kolla på. Big Brother var inne att kolla på för typ 5 år sen? fast då kollade jag inte heller, har alltid hatat det där. Ett stort MINUS!!

kalender 2011

måste börja skriva upp saker i min kalender! jag är riktigt dålig på det faktiskt. plus att den är rosa och fin och då måste jag ju verkligen börja använda den?! jag ska börja skriva upp saker NU!
massa kyssar!

16 dagar 7 timmar och 21 minuter.

det ska bli så jäkla roligt att få åka till Alanya! helt sick! Mette & jag pratade med Celle idag om att vi måste skaffa in en extrabädd till honom i våran lägenhet som vi bokat. Det finns bara 3 platser kvar på vårat flyg så det börjar bli riktigt bråttom!!!

det är nog jag som får ta hand om bloggen i några timmar framöver.

eftersom Mette är och jobbar så får jag uppehålla er ett tag här framöver, men inga sura miner över det va? aja, ligger och lyssnar på lite music till exempel som den gamla hedliga låten: hide and seek av imogen heap. som jag för övrigt brukar dansa poledance till. skit skön låt! Dom flesta tror man dansar poledance åt typ låtar av David Guetta, sean paul osv. men nope, det är Röyksopp och liknade som man kör till ;), där fick ni lära er något nytt!

mums

ägg, tomater, skinka, ost.
la till lite rödlök också ;)
stek allt med oliv olja. inte smör!!!!!
kläck, knäck(?!) äggen!
skär skinkan i små bitar.
häll ner mycket ost!
finhacka löken och häll ner lite salt&peppar!
blanda ihop allt och häll ner i stekpannan och vänta tills det börjar bubbla, vänd sedan på hela skiten!

12:50

Ska börja fixa lite kyklingsallad nu hade jag tänkt, Mette åker ju till jobbet snart så hon måste ju äta något innan hon åker! under dom timmarna hon är borta kanske jag åker förbi Alicia en sväng och tar en kaffe och snackar skit, vi får se hur mina bussar går eftersom dom går cirka 2 gånger om året..
En massa kärlek från era favoriter! ;)

pic's

Som sagt, hade jag en superkul gårkväll, nu är det dock tid för mig att göra mig iordning för att sedan åka och jobba.. Slutar vid nio, får se om jag hinner slänga in någe sött innan jag börjar! ;))

bilder från igår då ;)


give me vatten

godmorgon våra små änglar! har ni sovit gott? det har vi iallafall, fast vi hade en vild natt med hög musik och klackar upp i taket. Jag har ingen aning när vi kom hem.. men ljust var det. haha ;) Nej, nu ska jag slänga i mig mat!


hunger.

tjuhu, vilken jävla kväll... magen kurrar som ett djur, så jag hinner inte skriva nu för jag måste ha MAT, men jag är strax tillbaka med bilder på gårkvällen, som inte är att leka med. :))))

03:57


så här kul har vi, har ni?
Nu ska vi visa hur man dansar på riktigt. hare bra tjaaaaaaa!

lilllördag

Hej på er, sitter fortfarande och förar hos Amanda, ska snart bege oss iväg vidare på äverntyr, vi får se lite vart natten för oss ikväll.. jobbar dock imorgon, MENMEN!  ;))

den 14:e kalla är knäppt, och mer blir det.

jävlar vad underbart. vi hörs nog imorgon ;) Mer bilder får ni se imorgon, så håll koll!
kyssar.

onsdag

Nu drar vi ut en sväng, hoppas ni har det bra, denna onsdagskväll ;))

ja, vi älskar sommar.

som ni kanske läste så ska jag och Mette ut och röja nu! slängde bara in lite summerpic's.
Duktig jag är på att fotografera vaa..? ;)

wakmans sweet home

Hej på er, nu har jag äntligen slutat och kommit hem Wakman, underbart! Har vart svårt att vara utan henne dessa timmar, men jag lever.. ;)) Nu hade vi tänkt dra ut och röjja lite, för att sedan avsluta kvällen med lite film och onyttigheter, vi hörs!

Snart är mette här!!

ligger och väntar på lilla stackars mette som har jobbat så hårt idag. När hon kommer hem så har jag en liten present till henne, lite onyttigt och en toast, hehe.. Ikväll så ska vi bara mysa tror jag, OM det verkligen inte händer något riktigt kul som vi lockas till. Vi får se helt enkelt ;)

jippie new stuff!

NU har jag färdigshoppat för idag! tror nog det här var sista gången innan jag åker till Alanya:'( Kommer jag klara det?!
hm.. tveksamt!
Jeans bikbok
Linne från Best of Brands
solglasögon gina tricot
långklänning gina tricot
trosor gina tricot
(älskar färgerna när man är brun)
Skor Zara

ring Gina tricot

ring gina tricot


Tjuhuuuuuuuuu

Hej på er, nu måste vi ruscha upp till bussen, eftersom vi alltid är ute i sista sekund och gör allting.. Vi ska bara hinna säga farväl till varandra eftersom vi från och med nu inte kommer att ses förns 11 ikväll.... Då kommer jag dock till genne i raketfart, med massa onyttigheter och film, och vi ska ha det så mysigt. Ni får ha det så bra så länge KYSS

bye bye bitches. see you later.

b.u.s.s.e.n.

jag älskar dig Mette


workworkwork

Hej på er mina sköna, ska börja dra mig mot jobbet om ungefär en timme, vilket betyder att jag alldeles strax måste börja göra mig lite läcker, (ta en dusch, osv) Slutar inte förns kvar över åtta, sitter fortfarande och klurar på hur jag ska klara mig, svårare blire då jag kommer att få upp bilder på Wakman, sitta i sickla munnen full med sushi, och ett antal shoppingpåsar.. Ni får hålla utkik i bloggen och se om hon får med sig någe snyggt hem, ni lär troligtvis hinna se det före mig.. Nu ska jag duscha, puss och hej

medan Mette svär och försöker fixa lite med designen..

..så ligger jag här och gör en massa inlägg om absolut ingenting. Jag kan berätta att jag verkligen längtar tills jag drar iväg och shoppar lite, medan mette står där på Mcdonalds och lökar och säljer lite plusmenyer åt feta människor;)

köttis

har precis käkat lite köttbullar m. pasta! Me looove köttbullar! Anyway så sitter vi och lyssnar på musik och väntar tills vi ska bege oss mot bussen. hur ska jag klara mig utan Mette i några timmar?! omg...

shopping today

Idag när Mette åker och jobbar så åker jag till Sickla för att ta en liten shoppingrunda med mamma, behöver ett par ballerinaskor och en till sommarklänning, vilket man aldrig kan få för mycket av, am I right?!
PLUS att jag ska käka sushi ;) ha-ha Mette!!


nyvaken

Tuuudelu, sitter med snyggingen Wakman, på min högersida, och vi ska strax ner och käka lite för magen kurrar som en djur. Sedan måste jag tyvär ta mitt pick och pack, och åka iväg till jobbet medans Amanda den bortskämda snorungen, ska åka till gallerian och shoppa -.- Jajja, vi hörs senare nu har jag inte längre tid för detta. CYAAAAA

17 dagar bitch!

Idag är det exakt 17 dagar kvar tills vi lämnar estockholmo för att bege oss mot det underbara, eftertraktade ALANYA! Helt sjukt att jag och min underbara Mette ska åka dit(?!) nu håller vi tummarna för att Celle kan följa med också.

11:28

hallå alla! nu sitter jag och Mette och fösöker få igång bloggen. Vi har inte riktigt kommit igång med den "riktiga" designen än, men den kommer så småningom. Vi ska tjata lite extra på Mettes lillasyster Thea så hon kan fixa designen eftersom jag och Mette suger på det...

time for work.

Tudelu allesammans, jag har precis lämnat Amanda uppe på överby, för att själv åka mot McDonken för att jobba.. Efter de ska jag såklart möta upp stjärnan igen, och hitta på en massa bus, tills dess får ni ha det så jävla bra, och leva lite åt mig som måste stå och steka börjare ;)) kärlek till er.

RSS 2.0